Sau 165 lei cu Abonamentul anual Prietenos
YVES CUILLERON - Saint Joseph Rouge - Cavanos
Informații suplimentare
Alcool | |
---|---|
Anul | |
Baricat | |
Complexitate | |
Dulceață | |
Regiunea | |
Țară | |
Temperatura de servire | |
Volum | |
Producător |
Descriere
Din vițe de vie vechi (20-40 de ani) dintr-o zona terasata.
„Cavanos” nu este o zona anume, ci un nume al unui cuvee provenind din colinele Chavanay-ului.
Sol: granit muscovit
Soi de struguri: syrah.
Vinificare: Strugurii sunt culesi manual; iar apoi sunt sortati, zdrobiti și parțial descirchinati în pivniță.
Fermentat în vase deschise, cu temperatură controlată, timp de aproximativ 3 săptămâni, cu pompare regulata.
Fermentatie alcoolica in vase cu drojdii native si fermentatie malolactica in baricuri.
Maturare: 16 luni in baricuri.
Arome complexe, mature de fructe rosii cu o tusa de grafit.
Gust bine echilibrat, taninurile cărnoase și catifelate oferă un final minunat, cu final proaspat si condimentat.
Poate fi băut tânăr, dar și pastrat timp de un deceniu sau mai mult.
Asociere: Carne rosie, carne alba puternica (vita, miel, porc).
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.